Sunday, May 15, 2016

Passion Cafe Pärnus

Pärnu südalinnas, kaks sammu Rüütli tänava melust eemal paikneb elegantne pesake Passion Cafe, kus olen ka varem mõned korrad söönud. Kuna oli vaba tunnike, siis astusin nüüdki läbi.

Õnneks pole turismihooaeg veel alanud ja nii sain lõunatunnil olla ainuke klient, nii et kiire ja sõbralik teenendus oli garanteeritud. Tellimisega läks alguses pisut pahasti, sest kahte minu valitud toitu polnud neil pakkuda ... aga see pole iseenesest surmapatt.

Võtsin siis alustuseks sinimerekarbid valge veini ja karri kastmes. Ehkki mulle kõikvõimalikud karbilised ja muud merekollid meeldivad, siis seekord ei saanud erilist elamust. Kaste oli küll mõnusalt kreemine, kuid tiba liigsoolane ning lubatud karri oli vaid vaevu aimatav.

Pearoaks valitud võikala röstitud köögiviljadega osutus aga lihtsalt suurepäraseks. Kala ise oli perfektses küpsusastmes ning puhta maitsega. Oivalisim osa roast oli aga väikese torni kujuline kartuli-brokkoli-juustu gratään ... oi see lihtsalt sulas suus ja maitses õndsalt nagu jäätis palaval suvepäeval :) Poolkrõmpsudele köögiviljadele valatud koriandriseemnetega kaste ja dekooriks lisatud bataadi(?)püree sobisid täienduseks samuti vägagi asjakohaselt.

Üldhinnang: pöidlad püsti ja soovitan teistelegi. Tiba kallis küll ... aga üldiselt tulemus õigustab seda.

----------
Omaette kiitust väärib ka see, et menüüs oli kolm käsitööõlut (Õllenaudi Humalapadrun, Vanaeit ja Vanamees), kuigi miks menüü koostajad kõik just IPA'd valisid?

No comments:

Post a Comment