Sunday, August 3, 2014

Taste of Asia Port Arturis

Ehkki kaubakeskuste toidukohad ei sisalda üldiselt soovi neis peatuda, soovitan proovida Pärnu Port Arturi 3 korruse Taste of Asia pakutavat.

Hillitsetult stiilse interjööri rikkus küll minu jaoks ära see, et pidin läbi klaas-seina jälgima inimeste sebimist ning seda, et möödujad jõllitasid mu supikaussi :) See-eest teenendus oli kiire ja viisakas ... tõsi küll olin hetkel ka ainuke ja ilmselt päeva esimene külastaja :)

Võtsin vürtsika mereandidega supi ja köögiviljadega kalmaari ning hinnang mõlemale on väga hea! Eks paratamatult on tegu sügavkülma-mereandidega ning seda on kohati tunda, kuid paraku värskelt pole sedasorti kraami meil siin saada nii ehk teisiti. Samas kokkade oskus keerata sellest kokku tõeline maitsenaudingute pillerkaar väärib kõrget tunnustust.

Mis eriti positiivselt üllatas, oli nende tagasihoidlik kahetärnine vürtsikuse hindamise mõõtkava. Kahe tärni sees oli rohkem maitsehullutajaid kui mõnes end 5 kaunakesega hindavas kohas. Maitsetasakaal oli nii perfektselt välja mõõdetud, et hetkeline hõõgus asendus kiirelt rahuloleva suminaga.

Seda kohta külastan ma ilmselt veel korra, nö kontrolli mõttes, kuid esmamulje oli väga positiivne!

--------
pilt siit

No comments:

Post a Comment