Saturday, January 14, 2017

Kohvik Madmoiselle Tallinnas

Solarise keskuses on eri mõõtu, tegu ja nägu pesakesi mitmeid. Seekord määrati kokkusaamine kohvik Madmoiselle'sse ... noh vaatame siis ta köögi kah üle.

Raamatupoe taga paiknev kohake häälestab nii oma interjööri kui letitaguse teenendamisega pigem kiirustava ampsu pakkujana kui nautlemise pesana ... noh ja seda ta on kah. Mõlemad road tuuakse lauale korraga ... tõsi küll, alguses valele lauale (vaatamata tellimusega kaasa antava numbrite süsteemile), aga kätte ma toidu igatahes saan.

Supiks võtan vene borši (5.-EUR) ning saan ausa kausitäie peedipunast leent, milles üldjoontes kõik vastab ootustele ... kuid milles see venepärasus väljendub? Kas tuntavas küüslauguses maitsenüansis? Või siis ohtralt kausipõhjast lusikasse sattuvates musta pipra terades (neid sai vist ligi kümme kokku)? Igatahes kuulub supike seeriasse "ei-pole-paha-mitte".

Teiseks valitud "potike" (6.-EUR) osutub köögiviljahautiseks sealihaga ning ei jäta ausalt öeldes mingit muljet. Rubriigist "igavalt-kodune" ehk siis üsna maitsetu kraam. Artišokkide kasutamine pajaroas ei muuda asja kuidagi väärikamaks.

Kokkuvõtteks - supipöial saab olema horisontaalis, põhiroa oma aga lõdvalt allapoole rippumas. Kuid teisalt - kui kuskil poetaguses puhvetis saab Tallinna kesklinnas 11.-EUR eest kõhu täis, noh ega siis vist väga palju oodata oleks ka narr?

No comments:

Post a Comment