Kui oled tiba liiga suure tüki sinki ostnud ning see kipub sul külmikus seisma jääma, siis saab ta ära kasutada millekski uueks. Singikreemi on vast igaüks saanud kui mitte ise teha, siis maitsta nt võileivatordi vahekihtidena.
Ja no selle tegemine on sama lihtne kui söömine. Tuleb lihtsalt hetk mõelda, et mis lisandid sinna juurde sobivad. Oli ju, et esimese asjana tuli pähe küüslauk? Tubli! Mingid piprakesed / maitseainesegud sinna juurde? Veelgi tublim!
Kui on taisem-kuivem sink, siis pane blenderisse ka tükk võid, nt Saaremaa küüslauguvõid, kui sihandset juhtub olema.
Nagu nimi näitab, lisasin mina seekord ka paar keedumuna, et oleks heledam-muhedam-kreemisem (ainult singist tehes jääb tulemus veidi sõmeram). Ja siis tilgakese õli, et oleks vedelam ja lusikatäie toorjuustu, aga seda viimast ei pea ju, onju. Pisut pigistasin ka sidrunimahla, sest väike happene nüanss tundus sobivat. Järgmine kord panen nt paar piprakurgikest. Või marineeritud tšillikaunakest. Või no kus mina tean, mida ma järgmine kord lisan, kesse hullu tegusid ette oskab näha!?
Pilt tume (sest õhtu) ja mitte-representatiivne (sest ei viitsinud kõiki osiseid taas lauale otsida). Sina tee paremini ja teistmoodi, onju :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment