Kui nüüd nimetuse peale silmad rõngasse läksid, siis ... eks ma seda tahtsingi. Väike provokatsioon või nii :)
Tegelikult on tegu loomalihakotlettidega, mille maitsestamiseks kasutasin hapukurgi vedelikku ja tulemus on superhea! Olen nüüd paar raksu teinud kotlette pisut eripärasel moel - nimelt lasknud sibula ja küüslaugu saumikseriga siidiseks püreeks, lisanud maitseks adzikat, soola ja hapukurgivedelikku ning tulemus on ütlemata mõnna!
Vahekord tuleb umbes kaks kolmele - kaks osa maitsestatud sibula-küslapüreed ja kolm osa liha (teisiti öeldes maitsejuurikaid vaid suts vähem kui hakkliha ennast). Segad põhjalikult omavahel - soovitavalt käega, mitte mikseriga, sest käesoojus paneb liha ja sibula juba kokku elama. Paneerid kotletipätsid riivsaiad, näpid võimalikult õhukeseks kettaks ja praed mõlemalt poolt kuldseks. Lihtne, kas pole?
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment