Umbes 15 aasta pikkusest toidublogimisest kasvas u viis aastat tagasi välja regulaarne erinevate puhvetite kohta ülevaadete tegemine ehk Supipöial - sellenimeline rubriik Õhtulehes.
Viis aastat ja igas aastas u 40 kirjeldust, see teeb välja ligikaudu 200 läbikäidud kohta ja kirjeldust, mida võib laias laastus jagada kolmeks - lihtsad puhvetid, omamoodi veidrad ehk kontseptsiooniköögid ja kolmandaks nö fääntsid restoranid. Parimaid toiduelamusi võib tihtipeale saada nendest lihtsamatest asutustest, sest sinna minnes on ootused madalad ja ka juba lihtsalt "normaalne" toit ületab selle positiivse tasemega, samas kui minnes kuhugi nooblisse asutusse on ootused kõrged ja seesama "normaalne" jääb allapoole latti.
Selle saate jaoks valisin näidetena välja hiljuti Pärnus külastatud Einela, Narva-Jõesuus tegutseva Franzia ja telemaja enda all asuva kohviku.
Turistilõksude positiivse näitena sai aga valitud Tallinna vanalinnas tegutseva Olde Hansa, kes oli nõus tooma ka oma suurepärase seenesupi meile proovimiseks otse stuudiosse.
Küsis Marko Reikop, saatelõik järelvaadatav siit.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment