Sel sügisel sai meeltesegaduse hoos tehtud ülemäära õunamoosi. Küll ühe, küll teise lisandiga, sekka päris niisama puhastki. Talv kulub, kuid moos aga mitte ... noh vähemalt mitte samas tempos.
Sestap olen nüüd paaril korral kasutanud magushapude kapsaste tegemisel sedasama õunamoosi ja tulemus saab väga-väga mõnus. Hautad kapsad juba üsna parajaks ning lisad siis pool purgikest moosi, segad läbi ja lased lõpuni nurruda.
Ega see nüüd teab mis avastus kokandus-maailmas pole, aga noh, las ta olla. Selline mõnus kapsa-õunalõhnane jagamine :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Mina segan õunamoosi sinepiga, soola-pipart kah ja määrin saadud seguga ahjuprae kokku.
ReplyDeleteKapsaste peale läheb aga juba aastaid segu - tume õlu ja õunamahl pooleks, tera suhkrut või mett ka.
õunamoos sinepiga ... see kõlab juba hästi :)
ReplyDelete