Friday, November 12, 2021

Kõrvitsaomlett

Kõrvits on üks ohjeldamatu loodusnähtus, teda on alati PALJU. Või siis pole üldse. Natukese teda aga pole kunagi. Ja mida sa siis teed selle palju-kõrvitsaga? Võtad aga kätte ja kasutad seib-haaval.

Näiteks riivid nii umbes klaasijagu teda jämeda riiviga, segad tema sisse meelepäraseid maitseianeid ja ühe munavalge. Pläutsti panni peale, eksole. Kui üks külg küpse, keerad teise põse ette ... või siis teisele küljele. Lisad valmis küljele soovi korral veidi juustukest ja lased asjal altpoolt küpseda.

Voldid pehme omletikese ettevaatlikult kokku, suunad sujuvalt taldrikule. Et oleks värvilisem, lisad rohelist ja kollast ja punast kraami. Et oleks tahedam, võid röstsaiakese juurde panna. Et oleks naljakam, asetad kõige peale samast munast algselt eraldatud kollase. No kas pole nunnu?

No comments:

Post a Comment